Krevetisalat

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 7/98)

(4 inimesele)

250 g kooritud krevette

4 muna

250 g suhkruherneid

tilli

10 hapuoblikalehte

½ pead lehtsalatit

Kaste:

1 kruusitäis sidrunmelissi

1 küüslauguküüs

2 tl heledat sinepit

3 spl oliivõli

soola, pipart

Keeta mune 8 minutit, jahutada, tükeldada sektoriteks. Keeta herneid mõni minut. Lõigata salati- ja oblikalehed tükkideks, jaotada taldrikutele. Peenestada köögikombainis kastme jaoks sidrunmelissi lehed ja küüslauguküüned, lisada sinep ja õli, maistsestada soola ja pipraga ning tõsta salatile.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s