Maasikamagustoit

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 7/98)

(4 inimesele)

1 l (500 g ) maasikaid

½ apelsini riivitud koor

Kaste:

½ dl vett

½ dl suhkrut

½ dl apelsinimahlakontsentraati

½ dl apelsinilikööri

Keeta riivitud apelsinikoori mõni minut vees ja valada siis vesi pealt ära. Puhastatud maasikad panna kaussi kihiti apelsinikoortega. Keeta veest ja suhkrust siirup, jahutada pisut ning lisada juurde apelsinimahl ja –liköör. Valada jahutatult maasikatele. Panna maasikad 3 tunniks külmikusse maitsestuma, segada neid vahepeal paar korda. Jagada maasikad koos vedelikuga serveerimisnõudesse ja pakkuda magusate küpsistega.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s