Sidrunimaasikad

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 7/98)

(4 inimesele)

1 l (500 g ) maasikaid

suhkrut

sidrunimahla

Maasikad puhastada ja tükeldada. Panna suhkruga kihiti kõrgetesse klaasidesse ja jätta maitsetuma seniks, kuni suhkur sulab. Enne serveerimist pigistada maasikatele pisut sidrunimahla.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s