Šokolaadimaitselised maasikad

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 7/98)

(4 inimesele)

1 l (500 g ) maasikaid

Valge šokolaadikaste:

150 g valget šokolaadi

1 dl vahukoort

1 ½ spl võid

muredaid küpsiseid

Maasikad puhastada ja panna kausikestesse kuhja. Tükeldada šokolaad ja panna koos vahukoorega potti, kuumutada aeglaselt ja pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Tõsta pott tulelt ja sulatada või tükikeste haaval koore sisse. Valada kaste maasikatele ja kaunistada küpsistega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s