Šokolaadimaitselised maasikad

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 7/98)

(4 inimesele)

1 l (500 g ) maasikaid

Valge šokolaadikaste:

150 g valget šokolaadi

1 dl vahukoort

1 ½ spl võid

muredaid küpsiseid

Maasikad puhastada ja panna kausikestesse kuhja. Tükeldada šokolaad ja panna koos vahukoorega potti, kuumutada aeglaselt ja pidevalt segades, kuni šokolaad on sulanud. Tõsta pott tulelt ja sulatada või tükikeste haaval koore sisse. Valada kaste maasikatele ja kaunistada küpsistega.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s