Lumepallimuffinid

 Angeelika Kang (Kodukiri)

Taigen:

3 ¾ dl õli

1 dl fariinisuhkrut

2 dl suhkrut

3 muna

4 dl jahu

1 dl kartulijahu

1 tl küpsetuspulbrit

2 tl soodat

½ tl soola

1 spl kaneeli

1 spl vanillsuhkrut

5 dl riivitud porgandit

100 g hakitud metsapähkleid või mandleid

1 ½ dl kookoshelbeid

1 purk (227 g) purustatud ananassi

Kreem:

250 g toorjuustu (Mascarpone, Philadelphia)

2 spl suhkrut

½ tl vanillsuhkrut

2 spl kohvikoort

Kookoshelbeid

Segada kausis õli, suhkrud ja munad. Teises kausis segada omavahel sõelutud jahu, kartuljahu, küpsetuspulber, sooda, sool, kaneel, vanillsuhkur, pähklid ja kookoshelbed. Segada omavahel õlisegu, kuivainete segu, riivitud porgandid ja ananass. Tõsta taigen võitatud vormidesse ja küpseta 175 kraadises ahjus 20-25 min.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s