Lumepallimuffinid

 Angeelika Kang (Kodukiri)

Taigen:

3 ¾ dl õli

1 dl fariinisuhkrut

2 dl suhkrut

3 muna

4 dl jahu

1 dl kartulijahu

1 tl küpsetuspulbrit

2 tl soodat

½ tl soola

1 spl kaneeli

1 spl vanillsuhkrut

5 dl riivitud porgandit

100 g hakitud metsapähkleid või mandleid

1 ½ dl kookoshelbeid

1 purk (227 g) purustatud ananassi

Kreem:

250 g toorjuustu (Mascarpone, Philadelphia)

2 spl suhkrut

½ tl vanillsuhkrut

2 spl kohvikoort

Kookoshelbeid

Segada kausis õli, suhkrud ja munad. Teises kausis segada omavahel sõelutud jahu, kartuljahu, küpsetuspulber, sooda, sool, kaneel, vanillsuhkur, pähklid ja kookoshelbed. Segada omavahel õlisegu, kuivainete segu, riivitud porgandid ja ananass. Tõsta taigen võitatud vormidesse ja küpseta 175 kraadises ahjus 20-25 min.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s