Juustu-paprikapirukas

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 1/98)

150 g võid

150 g nisujahu

1 muna

½ dl hakitud peterselli

Täidis:

2 spl võid

3 erinevat värvi paprikat

2 dl suurema rasvasisaldusega piima

2 muna

100 g riivjuustu

½ tl soola, mehhiko maitseinet, musta pipart

½ tl tüümiani

Näppida rasvaine ja jahu muredaks, lisada muna ja petersell ning segada taigen kiiresti siledaks. Suruda taigen koogivormi põhja ja servadele. Tõsta vorm täidise valmistamise ajaks külmkappi. Poolitada paprikad, eemaldada seemned ja lõigata paprikad ribadeks. Praadida paprikaribad pannil rasvaines pehmeks. Tõsta paprikad ühtlase kihina taignale. Segada omavahel piim, munad, pool juusust ja maitseained. Valada segu paprikate peale ja puistata pinnale ülejäänud riivjuust. Panna vorm 30-35 minutiks 200 kraadisesse ahju.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s