Juustu-paprikapirukas

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 1/98)

150 g võid

150 g nisujahu

1 muna

½ dl hakitud peterselli

Täidis:

2 spl võid

3 erinevat värvi paprikat

2 dl suurema rasvasisaldusega piima

2 muna

100 g riivjuustu

½ tl soola, mehhiko maitseinet, musta pipart

½ tl tüümiani

Näppida rasvaine ja jahu muredaks, lisada muna ja petersell ning segada taigen kiiresti siledaks. Suruda taigen koogivormi põhja ja servadele. Tõsta vorm täidise valmistamise ajaks külmkappi. Poolitada paprikad, eemaldada seemned ja lõigata paprikad ribadeks. Praadida paprikaribad pannil rasvaines pehmeks. Tõsta paprikad ühtlase kihina taignale. Segada omavahel piim, munad, pool juusust ja maitseained. Valada segu paprikate peale ja puistata pinnale ülejäänud riivjuust. Panna vorm 30-35 minutiks 200 kraadisesse ahju.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s