Läätsesupp

Marja Järvelini retsept (Kodukiri 4/97)

(4 inimesele)

2 dl punaseid või kollaseid läätsi

2 sibulat

1 sellerivars

2 spl oliiviõli

1 purk (400 g) tomatipüreed

1 küüslauguküüs

1 tl tüümiani

soola, pipart

2 dl viilit või hapukoort

2 spl riivitud mädarõigast

Koorida ja tükeldada sibul. Pesta sellerivars ja lõigata viiludeks. Panna mõlemad rasvainesse praadima. Pesta läätsed korralikult ja kallata koos tomatipüreega potti. Vajadusel lisada supile veidi vett. Maitsestada purustatud küüslaugu, tüümiani, soola ja pipraga. Keeta kaane all u 15 minutit. Segada riivitud mädarõigas hapukoorega ja tõsta lusikaga supi keskele.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s