Rabarberi-vaniljekreem

Angeelika Kang retsept (Kodukiri 6/99)

4 inimesele

450 g rabarberit

50 g suhkrut

 2 ½ dl piima

3 munakollast

60 g suhkrut

1 ½ spl jahu

1 ½ dl vahukoort

Valmistada vaniljekaste. Selleks ajada potis piim peaaegu keema. Vahustada munakollased, suhkur ja jahu. Kallata piim pidevalt vahustades munavahu hulka. Tõsta segu uuesti pliidile tagasi ja kuumutada pidevalt segades, kuni segu pakseneb. Lasta kastmel jahtuda. Hakkida rabarber tükkideks ning kuumutada potis suhkru ja 2 spl veega pehmeks, siis jahutada. Segada omavahel vaniljekaste ja vahustatud vahukoor. Tõsta 4 spl rabarberisegu kaussi. Ülejäänud mass segada vaniljekreemi hulka. Jagada kreem 4 pokaali, tõsta igaühele peale 1 spl rabarberisegu ja segada õrnalt.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s