Rabarberitarretis

Angeelika Kang retsept (Kodukiri 6/99)

4 inimesele

300 g rabarberit

1 dl õunamahla

1 ½ dl suhkrut

3 dl vahukoort

8 väikest želatiinilehte või 7 g želatiinipulbrit

Kastme tegemiseks panna tükeldatud rabarber, mahl ja suhkur potti ning keeta rabarberi pehmenemiseni. Nõrutada rabarberit sõelal, kallata kaste potti tagasi ja keeta, kuni see muutub siirupitaoliseks. Panna želatiinilehed külma vette pehmenema ja sulatada neid 2 spl kuumas õunamahlas. Vahustada koor, segada hulka jahtunud rabarberitükid ja lisada želatiin. Jagada segu 4 vormi ja lasta 3-4 tundi tarduda. Enne serveerimist kasta vormid korraks kuuma vette ja kummutada seejärel taldrikule. Kallata üle kastmega ja kaunistada sidrunmelissiga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s