Rabarberitarretis

Angeelika Kang retsept (Kodukiri 6/99)

4 inimesele

300 g rabarberit

1 dl õunamahla

1 ½ dl suhkrut

3 dl vahukoort

8 väikest želatiinilehte või 7 g želatiinipulbrit

Kastme tegemiseks panna tükeldatud rabarber, mahl ja suhkur potti ning keeta rabarberi pehmenemiseni. Nõrutada rabarberit sõelal, kallata kaste potti tagasi ja keeta, kuni see muutub siirupitaoliseks. Panna želatiinilehed külma vette pehmenema ja sulatada neid 2 spl kuumas õunamahlas. Vahustada koor, segada hulka jahtunud rabarberitükid ja lisada želatiin. Jagada segu 4 vormi ja lasta 3-4 tundi tarduda. Enne serveerimist kasta vormid korraks kuuma vette ja kummutada seejärel taldrikule. Kallata üle kastmega ja kaunistada sidrunmelissiga.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s