Rabarberikissell juustukreemiga

Angelika Kang retsept (Kodukiri 6/99)

4 inimesele

500 g rabarberit

75 g suhkrut

200 g maitsestamata toorjuustu

4 dl vaniljepudingit või -kastet

50 g muredaid küpsiseid

Tükeldada rabarber ning segada see kastrulis suhkru ja 1 spl veega. Katta kaanega ja kuumutada umbes 5 minutit, kuni rabarber on pehmenenud. Tõsta pliidilt ja jahutada. Pehmendada kausis puulusikaga toorjuust ja lisada vaniljepuding. Murendada küpsised kreemi hulka. Jagada rabarberimass nelja pokaali. Tõsta kreem lusikaga kisselli keskele ning segada kergelt. Murendada peale küpsiseid.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s