Rabarberikissell juustukreemiga

Angelika Kang retsept (Kodukiri 6/99)

4 inimesele

500 g rabarberit

75 g suhkrut

200 g maitsestamata toorjuustu

4 dl vaniljepudingit või -kastet

50 g muredaid küpsiseid

Tükeldada rabarber ning segada see kastrulis suhkru ja 1 spl veega. Katta kaanega ja kuumutada umbes 5 minutit, kuni rabarber on pehmenenud. Tõsta pliidilt ja jahutada. Pehmendada kausis puulusikaga toorjuust ja lisada vaniljepuding. Murendada küpsised kreemi hulka. Jagada rabarberimass nelja pokaali. Tõsta kreem lusikaga kisselli keskele ning segada kergelt. Murendada peale küpsiseid.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s