Rabarberikrõbedus

Angeelika Kang retsept (Kodukiri 6/99)

6 inimesele

800 g rabarberit

2 apelsini

175 g fariinisuhkrut

200 g jahu

100 g kaerahelbeid

2 tl kaneeli

175 g võid

Kuumutada ahi 190 kraadini. Lõigata rabarber umbes 3 cm pikkusteks tükkideks ja tõsta ahjuvormi. Riivida apelsinikoor eraldi suurde kaussi. Pressida apelsinidest mahl välja ja kallata rabarberile. Puistata üle poole suhkruga. Segada suures kausis jahu, kaerahelbed, riivitud apelsinikoor ja kaneel. Lisada tükeldatud või. Segada taigen ühtlaseks. Tõsta kõrvale 1 spl suhkrut, ülejäänud segada taigna hulka. Katta rabarber taignaga, puistata üle 1 spl fariinisuhkruga ja küpsetada 50-60 minutit. Serveerida vaniljekastme või -jäätisega.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s